De media lopen over van commentaren over de manier waarop onze regering de COVID-19 pandemie aanpakt en erover communiceert. Maar wat denk je er persoonlijk van als burger? Heeft de overheid steken laten vallen? Of vind je dat ze al bij al goed heeft gereageerd, de uitzonderlijke omstandigheden in acht genomen? Als je ook je eigen stem in het debat wilt laten horen én er zeker van wilt zijn dat de overheid er oren naar heeft, dan doe je het best mee aan de Corona Publiekspoll van Health for Life

De resultaten van de Corona Publiekspoll zullen worden besproken tijdens het Nationaal Corona Debat, dat nu zaterdag 9 mei tussen 11 en 13 uur integraal te volgen is via livestream op VRTNWS.be, HLN.be en healthforlife.be en dat gehost wordt door de VUB en het UZ Brussel. Aan het debat nemen naast medische en economische experts ook Maggie De Block en Alexander De Croo deel. Een ideale gelegenheid dus om uw stem te laten horen door de federale ministers van Volksgezondheid en Overheidsfinanciën – twee cruciale overheidsdepartementen in de strijd tegen Covid-19. 

Kort, snel en anoniem

De Corona Publiekspoll is te vinden op de site van healthforlife, waar dus ook de livestream van het Corona Debat te volgen is. De poll bestaat uit vijftien vragen en neemt weinig tijd in beslag. Uiteraard is hij volledig anoniem. Een flink aantal landgenoten hebben er al aan deelgenomen. Het wachten is nog op uw mening! 

NEEM DEEL AAN DE CORONA PUBLIEKSPOLL

Een unieke kans om je mening door te spelen aan de beslissende actoren in de Belgische aanpak van de coronacrisis tot op heden. 

Je kunt de Corona Publiekspoll hier invullen

Vergeet ook niet te kijken naar Het Corona Debat, dat integraal wordt gelivestreamd op zaterdag 9 mei tussen 11 en 13 uur op VRTNWS.be, HLN.be en healthforlife.be. Op zondag wordt het hele debat heruitgezonden op Kanaal Z, van 17 tot 19 uur. 

Lees meer over Het Corona Debat: