U bent hier

Konligo heeft een prijs gewonnen bij de World Exhibition Stand Awards 2019. Deze Brusselse spin-off van de VUB ontwikkelt innovatieve en duurzame standstructuren voor evenementen en beurzen.

 

In de categorie “Best Feature Area’ behaalt Konligo de bronzen medaille voor zijn stand die ontworpen werd voor de beurs MoOD + Indigo, georganiseerd door Easyfairs. De structuur van de stand werd opgebouwd uit twee modules van Konligo en versierd door het creatieve, Gentse agentschap Big Fish.

De expertise van Konligo bestaat uit het ontwikkelen van duurzame structuren in 80% gerecycleerd aluminium die men snel en gemakkelijk kan opstellen en weer opplooien. Het voordeel is dat de structuren erg elegant en herbruikbaar zijn en bovendien kunnen worden gepersonaliseerd.

Konligo heeft als missie bewijzen dat het mogelijk is om korte evenementen te organiseren die duurzamer zijn. “Het is heel verheugend en bemoedigend om een prijs te ontvangen voor ons werk. Het bewijst dat er inderdaad een bewustzijn is voor multifunctionaliteit zonder de creativiteit en de esthetiek te verwaarlozen.” Vertelt Aushim Koumar, de oprichter van de start-up. “We kijken er naar uit om onze structuur opnieuw te gebruiken in een andere context, zodat we het een ander uiterlijk kunnen geven en het ontwerp verder kunnen verkennen. “