U bent hier

Nederlandstalige en Franstalige hogescholen en universiteiten in Brussel bundelen voor het eerst de krachten om bloggers, youtubers en instagrammers uit België en het buitenland te ontvangen. Het initiatief wordt gecoördineerd door visit.brussels en is bedoeld om hen in de maanden juni en juli, enkele dagen te laten kennismaken met de geneugten van het studentenleven in het hart van de Belgische hoofdstad, zodat ze daarover op hun favoriete sociale netwerken kunnen berichten.

 

‘Be.a student, be.brussels’ laat de wereld zien hoe het eraan toegaat in het bruisende studentenleven. De Nederlandstalige en Franstalige hogescholen en universiteiten zullen hiervoor de krachten bundelen tijdens deze zomervakantie. Ook buitenlandse content creators zullen hieraan meewerken.

 

Bruxelles, ma belle
Brussel staat voor kwalitatief onderwijs, uiteenlopende studierichtingen, een eindeloos aantal culturele activiteiten, een ongeëvenaarde openheid van geest en een uitzonderlijk dynamisch nachtleven. Deze kenmerken willen de initiatiefnemers in de verf zetten. Ze richten zich rechtsreeks op toekomstige studenten en hun ouders.

 

Artistieke geneugten
Be a student, be.brussels zal tonen hoe de studentikoze levendigheid en Brusselse sfeer bergen verzetten door de schrijvers en artiesten op sleeptouw te nemen. Ze zullen proeven van mode, podiumkunsten, beeldende kunsten, menswetenschappen en de exacte wetenschappen.

 

Praktisch
De kleurrijke en gepersonaliseerde ervaringen worden gegroepeerd op www.study.brussels. De namen van de webgoochelaars zijn al beschikbaar op sociale media via de hashtag #studyinbrussels