U bent hier

Foto: artensenkrant.com / JDB 

Artsenkrant en Le Journal du Médecin reiken voor de eerste maal, in samenwerking met het Verbond der Belgische beroepsverenigingen van artsen-specialisten (VBS), de award ‘Specialist van het jaar’. Hiervoor wordt gekeken naar een arts die op wetenschappelijk, praktisch of maatschappelijk vlak een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd. Een van de artsen die genomineerd werd is Brigitte Velkeniers. Ze is vice-decaan van de faculteit Geneeskunde en Farmacie van de VUB, diensthoofd interne geneeskunde/endocrinologie van het UZ Brussel, voltijds hoogleraar en is daarnaast lid van talrijke binnen- en buitenlandse verenigingen.

 

Stem hier op de ‘Specialist van het jaar’.

 

Velkeniers kon niet enkel door haar indrukwekkende CV rekenen op een nominatie. Vooral haar maatschappelijke verantwoordelijkheid waarin ze veel belang hecht aan communicatie met medewerkers én patiënten, kon op veel belangstelling rekenen. Lees meer op artsenkrant.com.

Als er problemen rijzen tussen patiënt en arts, dan heeft dat vaak met communicatie te maken. Daarom schenken wij in de omgang met de patiënt en in de opleiding van onze studenten veel aandacht aan communiceren.
-
Brigitte Velkeniers