U bent hier

Waaruit bestaat de kunst van een mooi leven? Op die mooie vraag geven Caroline Pauwels en Jean Paul Van Bendegem al even mooie antwoorden in een gloednieuwe podcastreeks met de (ook al) mooie titel Wonderlust. Moderator en vragensteller van dienst is Pat Donnez, bekend van Klara. Die klassieke radiozender zal de verschillende afleveringen van de podcast ook wekelijks uitzenden, en dat telkens op een donderdag om 18 uur. De eerste aflevering van Wonderlust is trouwens al uitgezonden op donderdag 31 oktober. Die kunt u alvast hier herbeluisteren. Ook de volgende afleveringen zullen als podcast te herbeluisteren vallen. 

 

Naast een podcastreeks is Wonderlust ook een boek, dat de neerslag bevat van de gesprekken tussen Pat Donnez, Caroline Pauwels en Jean Paul Van Bendegem. In het voorwoord wordt de vraag gesteld wat het tweelingzusje van verontwaardiging is. Het antwoord: de verwondering. Uit dat antwoord puren de auteurs vervolgens veertien spelregels voor een mooier leven – een prestatie dat ze nu zaterdag 2 november om 14u30 nog eens licht overdoen op de Boekenbeurs.

 

Win een exemplaar van het boek
Naar aanleiding van de lancering van de podcastreeks en de voorstelling van het boek tijdens de Boekenbeurs, geeft de VUB vijf exemplaren van het boek weg aan de eerste vijf personen die op maandag 4 november vanaf 9.00u het snelst een mail sturen naar ikhebnieuws@vub.be met als subject ‘Hier met die wonderlust.” De tijdscode van de die mail wordt gebruikt als beslissingscriterium.