U bent hier

De komende weken parelt er weer heel wat studentikoos sport- en spelplezier van de VUB-campussen. Ook jij kan deelnemen aan wat je stilaan échte studentenklassiekers mag noemen: de Strong Student Fun Run, de 12-urenloop en Foot A Five. De voetballende VUB-foxes zoeken een bus vol supporters op weg naar de Belgische titel. Nieuw zijn de International Hunter Games, voor avonturiers met een internationale spirit. Kom af, doe mee, wees erbij!

 

24.04.2018 - sTRONG Student fun run

Stuiter, slinger en kruip je een weg door een spectaculair opblaasbaar hindernissenparcours op de Vismarkt in Brussel. Amuseer je op de grootste “Last One Standing” ter wereld en de absolute primeur van de “Crazy Twister”, ’s werelds eerste mechanische hindernis. Maak je geen zorgen over snelheid en behendigheid, het draait gewoon om de fun! 

 

12:00 > 21:00 – Vismarkt Brussel

 

25.04.2018 – Voetballende VUB Foxes

Moedig de voetbalploeg van de VUB aan tijdens de finale van het Belgisch Studenten Kampioenschap (en oefen nu al je beste WK-moves). De speciale supporters- en spelersbus vertrekt om 14u30 voor gebouw L op de campus in Etterbeek. Reserveer je plaatsje via sofie.rousseeuw@vub.be.

 

16:00 – Centre Sportif de Blocry Louvain-La-Neuve

 

25.04.2018 - INTERNATIONAL Hunter games

Hou je niet van voetbal, maar wel van allerlei andere exotische sporten? Ga dan eens een kijkje nemen op de International Hunter Games aan U-residence. Omdat sport mensen van alle culturen samenbrengt, zetten MixOmnia en het International Student Platform een nieuwe klassieker in de steigers: de International Hunter Games. Voor ploegen van 2 tot 5 personen!

 

12:00 > 19:30 – U-Residence

 

02.05.2018 – foot a five

Kan je lekker ballen op een pleintje? Of trek je liever van leer in de zaal? Maak een ploegje met 5 vrienden en verdedig de VUB-kleuren in dit Brusselse studentenporttoernooi.

 

16:00 > 19:00 – Fitfive Laken

 

09.05.2018 – 12-urenloop

Tijdens deze ludieke estafette lopen studententeams 12 uur lang de ziel uit hun lijf om zoveel mogelijk rondjes over de campus af te leggen. Ook jij bent broodnodig voor je kring of studierichting! Inschrijven is niet nodig, maar kom op 9 mei wel in sportkledij naar de campus. En is lopen écht niet je ding? Kom dan gewoon voor de gezelligheid of blink uit in één van de ludieke nevenklassementen!

 

10:00 > 22:00 – Esplanade Brussels Humanities, Sciences and Engineering Campus

 

Bewegen en buiten komen is gezond voor lichaam en geest, dus vink alvast deze klassiekers aan in je agenda. Actie(f) of passie(f), studentikoos sporten kan iedereen!