U bent hier

De Swaree Engagee is een “Redelijk Ongeregeld” in gebalde vorm, een infoavond voor elke student(e) die zich engageert voor andere studenten. Op zondag 6 mei wacht jullie een avond boordevol waardevolle informatie. Kom naar het eerste netwerkevent om de activiteiten van het academiejaar 2018-19 in een ongedwongen setting te bespreken.

The Swaree Engagee is the bastard French title of a new event on which highly engaged students can learn the quintessence of organizing, communicating and budgetting.

Op initiatief van de Studentenraad en BSGgtgv vonden in september 2016 en 2017 de eerste twee edities plaats van “Redelijk Ongeregeld”, het congres voor de geëngageerde student. Telkens vonden een kleine honderd studenten nog tijdens de vakantie het de moeite om hieraan deel te nemen. Ze kregen onder meer seminaries en workshops over speeches schrijven, communiceren via sociale media en klachtenmanagement.

 

Nadien waren de deelnemers bijzonder opgetogen met wat ze er geleerd hadden. Maar een andere veel gehoorde opmerking was “Had ik dat maar vroeger geweten!”. Vandaar dit nieuwe initiatief. Nieuwe studentenvertegenwoordigers en bestuurders weten begin mei welke rol hen volgend academiejaar te wachten staat. Kennisoverdracht door hun voorgangers is daarin primordiaal, en ook die zijn natuurlijk van harte welkom in de Lounge Bar 1050 die avond, ook voor (vanaf 17u) of na afloop van het ‘officiële’ gedeelte. Vanaf 18u tot 21u kunnen de deelnemers 3 infosessies van 50 minuten volgen, telkens te kiezen uit meerdere mogelijkheden. Bekijk de details en stel jouw persoonlijk programma de avond zelf  ‘à volonté’ samen.

 

Dat studentenengagement hoogstnoodzakelijk is, weet iedereen nu weer volop verwezen wordt naar Mei 68. Ook de Lounge Bar zal in die sfeer vertoeven. We voorzien dan ook voldoende water en brood (of lekkerder) voor wie zich tijdig inschrijft. Tot dan?