U bent hier

Het project EduLaw over de invoering van modules onderwijsregelgeving in de lerarenopleiding kreeg bijna een miljoen euro subsidie.

De onderzoeksgroep Fundamental Rights & Constitutionalism van de faculteit Recht en Criminologie ontving een Europese subsidie van bijna een miljoen euro voor haar nieuw project EduLaw.

 

Eind vorig jaar ontving onderzoeksgroep Fundamental Rights & Constitutionalism van de faculteit Recht en Criminologie het nieuws dat haar project EduLaw (ELA) werd door de Europese commissie.

 

EduLaw

Het project gaat over de invoering van modules onderwijsregelgeving in de lerarenopleiding en startte in januari 2017. Het heeft een looptijd van drie jaar, eventueel verlengbaar met 1 jaar, en wordt gefinancierd met een Europese subsidie van maar liefst 943.663,00 euro.

 

Het projectvoorstel werd geschreven door Professor Gracienne Lauwers en zal met de onderzoekers Georgia Du Plessis, Charlotte Mbuyi, Martijn Roelen, en Ielizavieta Kovalska onder haar leiding worden uitgevoerd in het kader van het Erasmus+ programma.

 

Meer informatie is te vinden op de website van ELA.

Meer informatie over de opleiding rechten vindt u hier.