U bent hier

Standard Student Shop, Brussels Humanities, Social Sciences and Engineering Campus
 

Sinds de start van dit academiejaar is de uitbating VUBtiek overgenomen door Standaard boekhandel. Onder de naam ‘Standaard Student Shop’ staat hij in voor het cursusmateriaal van de VUB-studenten. Een eerste deel van de online winkel gaat nu van start.

Since the start of the academic year the VUBtiek bookshop was taken over by the Standard Bookstore chain. Bearing the name of ‘Standard Student Shop’ they are responsible for all the students’ course materials and text books. The first part of the online store service venture is now underway, making it faster and simpler for students to get all they need for their course.

Vanaf nu kunnen studenten van de faculteit Geneeskunde & Farmacie, Lichamelijke Opvoeding & Kinesitherapie en Ingenieurswetenschappen hun boeken online aankopen. Ze kunnen ervoor kiezen om de boeken af te halen of thuis te laten leveren. Afhalen kan zowel op de Brussels Health campus als op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus, maar ook in iedere Standaard Boekhandel.

 

Na een korte testfase bij de start van dit academiejaar is er beslist om een tweede, langere test te doen met een relatief kleine groep studenten. Dat er gekozen is voor deze opleidingen is geen toeval: aangezien zij weinig of zelfs geen les hebben op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus is de mogelijkheid tot levering voor hen extra handig.

 

Volgende stap
Na deze tweede test is het de bedoeling om volgend academiejaar de online shop aan te bieden aan alle studenten. Op die manier zijn ze niet langer verplicht om de lange wachtrijen te trotseren en hoeven pendelstudenten niet onnodig met hun boeken zeulen.

 

Standaard Student Shop
Naast een online winkel heeft de komst van Standaard boekhandel nog andere veranderingen met zich meegebracht. Zo kunnen studenten er nu ook ‘gewone’ boeken, cd’s en schrijfgerief kopen. De winkel is ook langer open dan vroeger.

 

Alle praktische info vind je op MY.VUB