U bent hier

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de studentenverenigingen van de VUB opnieuw skireizen tijdens de lesvrije week. Dit jaar staan er twee reizen op het menu. Studenten die hun herwonnen vrijheid in de sneeuw willen vieren, kunnen zich vanaf nu inschrijven.

 

De lesvrije week staat voor veel studenten in het teken van skivakanties. Ook dit jaar trekken de VUB-studenten er gezamenlijk op uit. Twee clusters van studentenverenigingen organiseren namelijk elk een eigen skireis.

 

Het grootste verschil tussen beide vakanties ligt in de bestemming: terwijl $OLVAY, VRG en KEPS samen naar ‘Les Orres’ in de Franse Alpen trekken, gaan de overige facultaire kringen naar ‘Pas de La Casa’ in Andorra. Beide skireizen vinden plaats op hetzelfde moment, van twee februari tot elf februari, maar er zijn subtiele verschillen in het aanbod.

 

Het is dus belangrijk om niet alleen na te gaan wie er allemaal meegaat, maar ook welke trip de meeste voordelen met zich meebrengt.

 

Zoals elk jaar zijn de plaatsen beperkt en erg gewild. Studenten die zich willen verzekeren van hun plaatsje in de sneeuw schrijven zich dus best zo snel mogelijk in.

 

Snowblend Risoul 2017

Aftermovie snowblend skireis Risoul PGK 2017