U bent hier

"Het feit dat we met zoveel verschillende nationaliteiten samenzitten in één aula, maakt dat discussies gekleurder zijn", zegt studente Rita Raleira aan De Moeial.

Wie in Vlaanderen na de middelbare schoolbanken een Engelstalige bacheloropleiding wilde volgen, moest daarvoor al gauw de landsgrenzen oversteken. De Vrije Universiteit Brussel zag hierin een niet te missen kans om een gloednieuwe, interuniversitaire en interdisciplinaire opleiding te creëren met internationale allures. De Engelstalige bachelor Social Sciences zag vorig jaar het levenslicht en groeide na amper één jaar al uit tot een van de grootste bacheloropleidingen van de VUB. De studenten komen uit alle hoeken van de wereld. Het VUB-studentenblad ‘De Moeial’ neemt de aantrekkingskracht, verwachtingen en uitdagingen van deze opleiding onder de loep. Lees hierover meer op demoeial.be.

 

Wil jij binnenkort of in de toekomst jezelf ook student(e) Social Sciences heten aan de VUB? Je vindt alle info over deze opleiding hier terug.

 

Lees ook:

3,3% meer generatiestudenten