U bent hier

Links op de foto Sohad Boulehoual, die de vijf winnaars trok. Rechts het gezicht van de campagne 'k vraag het aan.

Bij de start van het functiehuis-project, waarbij alle personeelsleden een nieuwe generieke functiebeschrijving kregen, werd er ook een uniek mailadres gecreëerd “functiehuis.be”. Via dit mailadres kan iedereen vragen stellen over het functiehuis waarvan de antwoorden niet voorkomen in de Frequently Asked Questions van de functiehuis-website. Om iedereen de weg te wijzen naar het unieke mailadres werd de campagne “’k vraag het aan” opgestart. Het mailadres, dat toegankelijk was sinds juni 2017, kreeg ondertussen meer dan 1.000 mails. Aan de campagne was ook een trekking verbonden, waarbij 5 VUB-fitchecks werden verloot. Adi Ghysels, Jan Danckaert, Ria Berckmans, Patrick Stouthuyzen en Joni Gilisen zijn de vijf gelukkigen die met hun e-mail een fitcheck ter waarde van 39 euro in de wacht sleepten.

 

In de mails aan het Functiehuis passerden allerlei vragen de revue, zoals: “Welke salarisschaal is er verbonden aan mijn functie?”, “Hoe zit dat met die bezwaarprocedure?”, “Ik heb twee functies, wat nu?”, “Hoe zit dat in de toekomst met loopbaantrajecten?”, “Hoe verloopt mijn functiepad?”, enzovoort.

 

Uit de 150 unieke mailers trok onlangs een onschuldige hand 5 winnaars.  Sohad Boulehoual is onze nieuwste werknemer en werkt in het VUB-restaurant op de campus in Etterbeek. Zij kreeg de doos met 150 namen voorgeschoteld en haalde in aanwezigheid van Raf Devos de 5 winnaars uit de doos.  Zij zullen worden gecontacteerd door Lieven, de VUB-gezondheidscoach, om hun fitcheck te laten uitvoeren.