U bent hier

De laureaten van de ie-prijs 2017

De ingenieursvereniging ie-net reikte eind november haar ‘Vlaamse ingenieursprijzen’ uit. Deze ie-prijzen worden jaarlijks uitgereikt onder burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs die net hun masterdiploma hebben behaald. Twee kersverse VUB-ingenieurs vielen in de prijzen: Mannes Morgane en David Van der Veken. De eerste keerde naar huis terug met een eerste prijs bij de bio-ingeneurs, en de tweede deed hetzelfde met een derde prijs, ook bij de bio-ingenieurs.

 

In de finale dongen in totaal negen VUB’ers mee voor een prijs, vier bio-ingenieurs en vijf burgerlijk ingenieurs. Door hun finaleplaats waren ze allemaal al verzekerd van een gratis opleiding wetenschappelijke presentatietechnieken ter waarde van 700 euro. Wie een van de in totaal twaalf prijzen krijgt, wordt uitgemaakt door een professionele jury, die binnen elke categorie van ingenieurs de drie beste kiest. 

 

De namen van alle VUB-finalisten op een rijtje:  Mannes Morgane, Monné Lander, Van der Veken David en Van Geite Ward (bio-ingenieurs), en Arnouts Liesbeth, Cambier Charlotte, De Koster Jens, Masy Sven en Ven Benjamin (burgerlijk ingenieurs)