U bent hier

Tijdens de eerste editie van Latin America Day ontdek je een werelddeel dat voor velen nog onbekend is. We tonen je welke samenwerkingen we al hebben met Latijns-Amerika, maar ook met onze zusteruniversiteit ULB en de link met Brussel-Stad. De festiviteiten starten rond lunchtijd op de Esplanade. Ze zijn vooral gericht op studenten, maar ook onderzoekers en personeel zijn welkom! 

 

 

Vanaf de middag organiseren we heel wat activiteiten.

 

We starten om 12u met Latijns-Amerikaanse keuken in de resto en de food trucks op de Esplanade. Er is ook salsales, gevolgd door typische Cubaanse dans om 13u.

 

Vanaf 14u ontdek je in de tent achter aula Q meer dan 20 standjes van 15 verschillende landen, maar ook universitaire partners van het RIESAL netwerk, enkele VUB-diensten zoals IRMO en tal van andere organisaties zijn aanwezig.

 

Wat hebben ze jou te bieden? Een hoop informatie over wat er te doen en te zien is in de verschillende landen, maar er zullen ook proeverijsessies en goodies zijn. Als je een VIP paspoort krijgt aan de ingang en 6 stempels verzamelt aan de standjes, kan je je vol paspoort inruilen bij de IRMO stand voor een VUB gadget!

 

Kom dus zeker eens langs op 11 oktober!