U bent hier

Tijdens de Warmste Week van Studio Brussel steunt ook de VUB het goede doel. Met de Warmste Avond, het Warmste Weekmenu en T-shirts for Life verwarmden we deze week alle harten voor Te Gek!?

During the Warmest Week of radio channel Studio Brussel we support the good cause by organising the Warmest Evening. This year we chose Te Gek!?, a charity which aims to improve the representation of mental health issues in society. Together with VUB people and teams from different departments we collected an amount of 3000 euros.

Afgelopen woensdag zamelden we tijdens de Warmste Avond geld in voor het goede doel. In de Warmste Week van Studio Brussel kozen wij voor Te Gek!?, dat geestelijke gezondheid bespreekbaar wil maken en probeert de beeldvorming over psychische problemen bij te stellen. Ook aan de VUB zijn er ongetwijfeld studenten en collega’s die het moeilijk hebben. Hen en alle andere mensen met psychische problemen staken we een hart onder de riem met een avond en wintermarkt vol sfeer, muziek en zoetigheid.
 

In de resto kon je deze week terecht voor een lekker gerecht ten voordele van de Warmste Week en ook wie een VUB 50/185 T-shirt kocht, steunde daarmee het goede doel. Tijdens de Warmste Avond kon een gezellige wintermarkt met onder meer heerlijke pannenkoeken van de Studentenraad onze harten verwarmen. Net als een exclusieve wandeling met ons geliefde bewakingsteam en heel wat muzikale hoogstandjes waaronder ons VUB-koor. 

Alle acties samen brachten maar liefst 3000 euro op voor Te Gek!?

 

Bedankt aan iedereen die langskwam om te helpen, te eten, te drinken en mee te zorgen voor winterse gezelligheid. Jullie zijn te gek! #WeAreVUB