U bent hier

Op dinsdag 18 december start De Warmste Week. Ook de Vrije Universiteit Brussel neemt deel aan de bekende goededoelenactie van Studio Brussel. 24 uur lang vindt in ‘het glazen huis van de VUB’ (gebouw D van de campus in Etterbeek) om het uur een andere ludieke activiteit plaats. De kick-off wordt om 12u gegeven door vice-rector Onderwijs- en Studentenbeleid Jan Danckaert in de vorm van een salsales. De opbrengst gaat naar Bednet: een vereniging die ervoor zorgt dat zieke kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, toch mee in de klas zitten van thuis uit.

 

De 24 uur van de VUB, zoals de Warmste-Weekactie van de universiteit heet, gaat swingend van start, met een salsa-initiatie waaraan ook vicerector Onderwijs- en Studentenbeleid deelneemt. Onder de vele activiteiten zijn er verder nog gin tastings, kippenknuffelacties, een after work met kickertornooi, een filmvertoning, een nachtwandeling met de bewakingsdienst van de campus, en een sessie ochtendgymnastiek. Alle studenten en personeelsleden zijn welkom!

 

De 24 uur van de VUB. Dinsdag 18 december vanaf 12 uur ’s middags tot de countdown om 11 uur de dag erna. Meer info en programma vindt u hier. De opbrengst van de 24 uur van de VUB gaat naar Bednet