U bent hier

Jill Colaers, Iris Gabriel, Timmy Van den Panhuyzen, Niels Van der Horst en Gilian Van Espen zijn de vijf gelukkigen die dit weekend hun koffers mogen pakken voor een weekend Brussel. De wedstrijd om een weekend te winnen werd georganiseerd in het kader van de infodag op zondag 22 mei, met als doel om potentiële studenten en hun omgeving op een positieve manier kennis te laten maken met Brussel.

 

Vijf weekends Brussel

De VUB organiseerde een wedstrijd waarbij 5 potentiële studenten die zich registreerden voor de infodag van 22 mei, kans maakten op een weekend Brussel. De prijs omvat een overnachting voor 2 personen in The Hotel, een pakket vol Brussel-tips en een ontmoeting met een VUB’er.

 

 

Het Brussel van VUB’ers

De winnende duo’s zullen kennis maken met het échte Brussel. Brussel zoals de locals het beleven. Het Brussel van de VUB’ers. We riepen daarom de VUB-community op om de potentiële student te verwelkomen, mee te nemen naar zijn of haar favoriete koffiebar of terras, op wandel te nemen door zijn/haar favoriete park, enz. De reacties waren hartverwarmend. De VUB’er zal de kans krijgen om te vertellen wat ze zo fantastisch vinden aan Brussel en de VUB.

 

 

Infodag

Op zondag 22 mei verwelkomt de VUB de winnende duo’s en voor honderden andere potentiële studenten op de infodag op haar campus Etterbeek of campus Jette. Ze krijgen de mogelijkheid om te praten met proffen en studenten, infosessies bij te wonen, hun toekomstige kot of campus te bezoeken, en meer te weten komen over de vele studentenvoorzieningen van de VUB op de infomarkt.

 

We wensen hen, en de vele andere bezoekers van de infodag, een fijn bezoek aan Brussel. Ook bedanken we de VUB-medewerkers die aan dit initiatief hun hulp verlenen.