U bent hier

Karen De Vlaminck won de derde plaats in de categorie bio-ingenieur met haar masterproef.

Op donderdag 17 november bekroonde ie-net naar jaarlijkse gewoonte de masterproeven van de bio-, burgerlijk en industrieel ingenieurs met prijzen. Dit jaar waren er maar liefst drie VUB’ers bij de winnaars.

 

Op donderdag 17 november gaven de 40 finalisten van de ie-prijzen 2016 het beste van zichzelf tijdens de postertentoonstelling in het Shoppingcenter Gent Zuid. Ze beantwoordden onder andere vragen over de maatschappelijke relevantie, het innovatieve aspect en ook de toepassing in de praktijk van hun eindwerk.

 

Tijdens de spannende finale in het Provinciaal Administratief Centrum “Het Zuid” sleepte Laila Maes de eerste prijs voor bio-ingenieur in de wacht, Karen De Vlaminck won de derde prijs in dezelfde categorie. Harkhoe Krishan won met ruim 1.300 stemmen met grote voorsprong de publieksprijs, alsook de derde plaats in de categorie burgerlijk ingenieur. Ze kregen respectievelijk 1000, 250 en 2x250 euro voor hun verdienste.

 

Meer foto’s van het gebeuren kunt u hier bekijken.

Laila Maes won de eerste prijs voor bio-ingenieur en 1000 euro.

Krishan Harkhoe won de publieksprijs, alsook de derde plaats in de categorie burgerlijk ingenieur. Hij kreeg hiervoor 2x500 euro.

Karen De Vlaminck won de derde plaats in de categorie bio-ingenieur en 250 euro.