U bent hier

Zit de slimste studierichting van Vlaanderen op onze universiteit? Zijn jullie de homines universales onder de Vlaamse studenten? Ga de uitdaging aan en verdedig de VUB-kleuren in de Campus Cup, de nieuwe prestigieuze quiz van Canvas enkel voor studenten van Vlaamse universiteiten en hogescholen. Eén studierichting, uit één hogeschool of universiteit, zal het ultieme tv-examen winnen en mag zich een jaar lang winnaar van de Campus Cup noemen. Examinator van dienst is Otto-Jan Ham.

 

De Campus Cup is een nieuwe prestigieuze quiz voor studenten van alle Vlaamse universiteiten en hogescholen. Canvas beantwoordt dit academiejaar de vraag: In welke richting zitten nu de strafste studenten?

 

Vanaf 1 oktober kunnen GEMENGDE TEAMS bestaande uit VIER STUDENTEN uit DEZELFDE RICHTING zich inschrijven via de website van Canvas. Na de provinciale preselecties dit najaar nemen de beste teams het op het einde van het academiejaar tegen elkaar op.

 

Eén studierichting, uit één hogeschool of universiteit, zal dit ultieme tv-examen winnen en mag zich een jaar lang winnaar van de Campus Cup noemen. Examinator van dienst is Otto-Jan Ham.

Academiejaar 2018-2019 wordt niet alleen spannend in de leslokalen en aula’s, maar ook op tv! 

 

 

Ga de uitdaging aan en verdedig de VUB-kleuren