U bent hier

Hoewel de zomervakantie vandaag officieel start, keren veel studenten van de Vrije Universiteit Brussel morgen al terug naar de campus. Maar dat doen ze deze keer niet om weer met hun neus in de boeken te duiken of de lessen aandachtig bij te wonen, maar wel om het academiejaar 2018 – 2019 samen in stijl af te ronden en de lesvrije zomervakantie af te trappen. 

 

Naar goede gewoonte organiseren ook dit jaar weer een 15-tal studentenkringen die actief zijn binnen de universiteit na de drukke examenperiode een smakelijke barbecue voor al hun leden. Er worden meer dan 500 studenten vanuit alle richtingen verwacht. Zo bezet deze reuzenbarbecue de volledige VUB-campus in Etterbeek.

 

Na de barbecue, gaat het feestgedruis gewoon dan door tijdens de traditionele en befaamde Eindejaars TD, die ook op de terrein van de campus doorgaat en georganiseerd wordt door het Brussels Studentengenootschap Geen Taal Geen Vrijheid. Meer dan 1000 studenten van de Brusselse universiteiten, hogescholen en middelbare scholen zullen op de swingende beats van Brusselse dj’s als Epsilon en Doubleuvee tot in de vroege uurtjes feesten, recht de zomervakantie in.